top of page
Voetbal_edited.jpg

Over ons

Hockey

AMA management behoort tot een van de betere sportagencies voor Olympische atleten en voetballers in België. Gevestigd in Kessel-Lo (Leuven) en internationaal actief, tilt zaakvoerder Maximiliaan Vandomme de carrière van zijn klanten naar het hoogste niveau.

Voordien behaalde hij in de muziekindustrie & sportindustrie heel wat successen en werkte hij met de grootsten der aarde (David Bowie, Céline Dion, Shakira, Béyoncé, J.Lo, .. and lots more). Maximiliaan werkte immers jarenlang voor Sony Music & BMG Ariola en was zelf internationaal competitie skiër en haalde heel wat trofeën.

De vele connecties met zowel journalisten, managers als andere voorname contactpersonen, zijn van onschatbare waarde om de vereiste deuren te openen. Hij studeerde sportmanagement en is internationaal erkend FIFA agent, dè onmisbare factoren voor AMA.

Neem contact met ons op om samen te bekijken wat AMA management voor u kan betekenen.

Who is who

Maximiliaan

Maximiliaan Vandomme

 

Founder & sportsmanagement specialist

FIFA licensed agent

Gerbe

Gerbe Suttels

Sports management consultant & football specialist

14470969-fifa-officieel-logo-wit-en-blauw-symbool-ontwerp-abstract-illustratie-gratis-vect

Onze aanpak

“Het gaat er hard aan toe in de wereld van atleten. Daarom maak ik er een erezaak van om een vertrouwensband met mijn klanten te smeden. Die persoonlijke aanpak onderscheidt mij van de managementbureau’s waar je niet meer dan een nummertje bent.  En met alle wantoestanden in de voetbalindustrie, zijn wij volledig pro-transparantie." 

 

Meer nog, AMA is een officieel erkend FIFA agency!

De klanten van AMA management hoeven zich met slechts één ding bezig te houden: doen waar ze goed in zijn. Al de rest nemen Maximiliaan en zijn team voor hun rekening.

Klanten mogen rekenen op agendabeheer, transparant financieel beheer, het boeken en tot in de puntjes regelen van evenementen en opdrachten, de volledige promotie en een tussenpersoon naar de buitenwereld toe.

Sinds 25/05/2018 is de GDPR of AVG wetgeving van kracht.  Ook AMA management waakt over uw gegevens.  Voor zowel onze AMA's als onze klanten garanderen we jouw privacy.

 

 Lees hieronder onze privacy verklaring !

bottom of page