Your success is our goal

                     

Contact us - contact@ama-management.com

AMA management     

  Artists - Models - Athletes

Over ons

Wie zijn wij

Waarom kies je voor AMA management

AMA management staat voor Artists - Models - Athletes management, wij gaan voor het volledige managen van de agenda's, het financiële gedeelte, sponsoring, promotie en nog veel meer voor onze artiesten, modellen, atleten.

 

AMA management is gevestigd in Kessel-Lo (Leuven), zeer centraal en bereikbaar.

 

Onze filosofie en kennis komen uit de muziekbusiness bij BMG Ariola en Sony music, de antwerpse modellen wereld en de nationale en internationale ski competitie.

 

Een ervaring voor een perfecte basis om artiesten, modellen en atleten te managen en te coachen, met andere woorden, je bent bij AMA management in goede handen en we zorgen dat je koers en talenten de juiste richting uitgaan.

 

Kortom, AMA management is de perfecte rechterhand voor artiesten, modellen en atleten. 

 

Maximiliaan Vandomme

Met onze persoonlijke aanpak en een hoop ervaring in de muziek, mode en sportwereld maken wij het verschil.

Wat doen wij

We beheren de agenda's van onze artiesten, modellen & atleten. Alles gebeurt in overleg met onze AMA's zodat iedereen steeds op de hoogte is en steeds een ge-update agenda heeft.

 

We behandelen het financiële plaatje, zodat je als AMA geen kopzorgen hebt betreffende papperassen en betalingen.

 

We promoten activiteiten naar partners, sponsors, evenementen, klanten, zodat onze AMA's op hun best voorgesteld kunnen worden.

 

We fungeren als tussenpersoon en klankbord naar allerhande pers zodat onze AMA's de nodige privacy kunnen genieten en enkel voor de essentiële zaken de pers te woord moeten staan.

 

We boeken onze AMA's voor hun specifieke events en zorgen voor alle voorbereidingen zowel voor, tijdens als na het event.  Dit zodat je je enkel moet focussen op jouw komende event.